В петък вечер (1 декември) от 20:00 ч. петимата полуфиналисти

...
В петък вечер (1 декември) от 20:00 ч. петимата полуфиналисти
Коментари Харесай

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef 8

В петък вечер (1 декември) от 20:00 ч. петимата полуфиналисти – Лора, Мелят, Биляна, Осман и Марианна, поставят всичките си кулинарни карти на масата, с цел да си завоюват място на Големия край в събота, 2 декември от 20 часа.

 

Първата задача за вечерта ще бъде без условия. Хоби-готвачите ще имат цялостната независимост да подготвят най-хубавото си ядене, с което да впечатлят журито и да ги накарат да възкликнат – „ Ето по този начин се готви в MasterChef! “. Разбира се, ще има и измама, която е изцяло в духа на шоуто и ще направи задачата на хоби-готвачите по-интересна и предизвикателна, а оправянето с нея ще разклати и най-стабилните участници. Този от тях, които построи най-добре своята тактика и приключи чинията си по метод, утвърден от Chef Кустев, Chef Таралежков и ресторантьора Явор

 
Сарафов, ще бъде първият финалист в осми сезон на MasterChef.
За останалите четирима борбата ще продължи с кулинарен маратон, по време на който ще би трябвало да подготвят ядене по собствен избор, което съвършено се комбинира с един от три типа бира. Журито ще гласоподава на момента с „ Да “ и „ Не “ и при даже един отвод, полуфиналистите ще би трябвало да стартират изначало. Сълзи от напрежение ще залеят именитата кухня, до момента в който не станат ясни и другите двама финалисти.
Невероятната конкуренция ще бъде систематизирана със следните думи от chef Кустев - „ Това беше най-драматичният полуфинал в историята на MasterChef! “.

Гледайте полуфинала и финала на „ MasterChef “ този петък и събота от 20:00 ч. по bTV.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР