В петък след мача с Арда ще се насочим към

...
В петък след мача с Арда ще се насочим към
Коментари Харесай

Сектор Г: В петък след мача с Арда се насочваме към Орлов мост, после не знаем накъде ще ни задуха вятърът

В петък след мача с Арда ще се насочим към Орлов мост. В последно време в региона на София е много прохладно, тъй че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятърът по-късно - ще бъде решено и оповестено от нас по време на самата футболна среща. Това обявиха проведените последователи на ЦСКА от Сектор Г във Facebook.


Припомняме, че гневът на почитателите на „ алените “ е подбуден от изказването на клуба през вчерашния ден по отношение на реконструкцията на стадион „ Българска войска “. Работата по оборудването се отсрочва на този стадий заради подадена тъжба от претендента за кмет на регион „ Красно село “ Николай Веселинов.

„ Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на обичания си клуб да участва в петък или на стадиона, или в случай че не може - по-късно в 18.30 ч. на Орлов мост. Предупреждаваме и всички забъркани и виновни лица по веригата - това е единствено началото “, се споделя още в позицията на „ алените “ ентусиасти.

Пълен текст на изказването:

„ Армейци,

С оглед събитията от последните 24 часа бихме желали да обявим няколко неща. На първо място търпението на всички ни по отношение на по този начин мечтаната реорганизация на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всевъзможни знайни и незнайни човеци да " мътят водата " и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си фантазии.

В петък след мача с " Арда " ще се насочим към Орлов мост. В последно време в региона на София е много прохладно, тъй че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра по-късно - ще бъде решено и оповестено от нас по време на самата футболна среща.

Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на обичания си клуб да участва в петък или на стадиона, или в случай че не може - по-късно в 18.30 ч. на Орлов мост.

Предупреждаваме и всички забъркани и виновни лица по веригата - това е единствено началото. Няма да спрем и няма да се откажем до момента в който фантазията ни не стане факт. А който дълготрайно и по лично предпочитание си играе с огъня има огромна възможност най-после и да се опари...

САМО ЦСКА! “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР