В петък призори ще е слънчево, а в хода на

...
В петък призори ще е слънчево, а в хода на
Коментари Харесай

Времето: Слънчево, пролетно и свежо

В петък на разсъмване ще е слънчево, а в хода на денонощието в планините ще има краткотрайни заоблачавания с местни, краткотрайни валежи. Вятърът ще е ветровит от северозапад, с по-осезаеми пориви в Предбалкана и в Стара планина. Дневните температури ще са сред 20 и 25 градуса.

През идните почивни дни времето ще е по-приветливо, в събота с температури сутринта от 10 до 15 градуса и следобяд – от 21 до 26. Облачността ще е минимална сутринта и увеличаваща се рехава, висока следобяд и вечерта.

В неделя обаче облачността ще е променлива, в южните и източните региони на страната - с превалявания. В Югоизточна България те ще са краткотрайно интензивни, с гръмотевици и риск от градушка. С изключение на Северозапада, съвсем в цялата страна ще духат мощни североизточни ветрове. Дневните температури ще са без особена смяна.

Свежа пролет ще се усеща по време на цялата втора седмица на април. През първата половина на интервала ще е преобладаващо слънчево, по-късно облачността ще е променлива с изгледи за пролетни превалявания от петък до неделя. Температурите с известни съмнения ще се движат в диапазона 20-25 градуса.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР