В петък, 14 октомври, ще бъде официалното откриване на вело-трасе

...
В петък, 14 октомври, ще бъде официалното откриване на вело-трасе
Коментари Харесай

Ново трасе за колела се открива този петък на Витоша

В петък, 14 октомври, ще бъде формалното разкриване на вело-трасе „ Витошко лале “, намиращо се в непосредствена непосредственост до едноименната ски писта.

След дългогодишни старания на екипа на Семеен кодекс „ Райдърс Юнайтед “ за обособяването му, клуба към този момент е формален осиновител на остаряла, забравена в гората пътека и след усърдна работа подкрепена от Витоша ски - велотрасето към този момент е реалност.

Запалените планински колоездачи ще могат да покарат по него още този петък, когато с помощта на „ Витоша ски “, ще могат да се възползват и от гратис прилагане на въжен превоз „ Витошко лале 1 “, който ще бъде оборудван със специфични куки за по-лесното и комфортно транспортиране на велосипедите до върха.

Трасето е с високо равнище на компликация и е предопределено за по-напредналите колоездачи, като концепцията е то да бъде уместно, както за подготовка, по този начин и за провеждането на надпревари на национално и интернационално равнище.

Първите спускания на откриването ще бъдат направени не от кого да е, а от Световната и Европейска Шампионка по втурване и лице на фондация София Европейска Столица на Спорта – Изабела Янкова и от дългогодишния първенец по втурване на България – Стивиан Гатев.

През целия ден на откриването, на място около трасето ще бъде и един от най-изявените фотографи във вело средите – Иван Зарков, който ще се постарае всички присъстващи на място с изключение на хубавите страсти да получат и хубава фотография от откриването.

От този петък доникъде на ноември, въжен превоз „ Витошко лале “ ще работи с колоездачи и туристи всеки уикенд, като ще се оферират и специфични „ МТБ карти “.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР