В петък, 11-и февруари, в ЕвроДикоФ“:ВСС и Гешев: когато зависими

...
В петък, 11-и февруари, в ЕвроДикоФ“:ВСС и Гешев: когато зависими
Коментари Харесай

Не знам по кого съди, но Гешев ни смята за нещо като дебили

В петък, 11-и февруари, в „ ЕвроДикоФ “:

Висш съдебен съвет и Гешев: когато подвластни и лимитирани хора избират подвластен и сходен на тях основен прокурор, рано или късно сами се дискредитират.

След като Гешев смъкна Борисов с президентските си комплексарщини, в този момент е на път да смъкна и себе си с безподобното просташко театро, което безкрайно разиграва. Веднъж се молиш на премиера, по-късно се пъчиш и го викаш на разпит, а накрая… добре знаем волът какво прави и кое къде пада. Всичко по абсурда Гешев-Петков.

След като парализираният от боязън Висш съдебен съвет отхвърли да гледа настояването на Янаки Стоилов за Гешев, в този момент те сами се вкараха в неповторим капан. Какъв пестник им заши Конституционен съд и по какъв начин Иван Костов отряза „ чугунените глави “ на болшинството в съвета. А всичко можеше да бъде со кротце и со благо… Само че къде беше акълът?

От Париж: за какво проверяващият публицист Атанас Чобанов е гневен на Кирил Петков? Ще чуе ли бойната министърка на правораздаването убийствената присъда на Чобанов за Гешев и гешевщината?

Не знам по кого съди, само че Гешев ни счита за нещо като дебили. В опита си да опровергае един някогашен правосъден министър, той сподели, че даже когато е прав, отново бърка.

Какво накара премиера Петков предишния петък в студиото на „ ЕвроДикоФ “ да приказва по адрес на публицисти за „ дъно “ и за „ побъркване “? Николова и Бареков в цялостния им искра – цитати.

Как в петъчния брой на един вестник с големи букви е представена бясната Лена Бориславова по тематиката „ Любовница ли е на Кирил Петков? “.

Как един газ вкара в един тим двамата руменовци, Бойко Борисов и… за голямо мое страдание – Румен Радев. Специален посетител – енергийният министър Александър Николов след връщането от Азербайджан и преди отпътуването за Съединени американски щати. Но най-много за „ газовите войни “ и за убийствените цени на ток и газ.

След дълга пауза в сряда отново станахме очевидци на полицейски циркове от предходни години – на многолюден столичен бул. в час пик – проснати хора. А опиатите се оказаха 10 кг. амфетамини. Достатъчен мотив „ злокобният “ Григор Здравков от легия „ Антимафия “ да е още веднъж в студиото с притеснителна статистика за ставащото и неставащото по границите на тематика „ опиати “.

Какви ги свърши тази седмица „ нежният вид “ на Стажанта.

Как се вършат публични поръчки за наши хора? Един човек, обучаван за тази доходоносна активност, в студиото на „ ЕвроДикоФ “.

„ ЕвроДикоФ “ – петък – 20 ч.
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР