В петък – 19 май, от 12 ч. до 20

...
В петък – 19 май, от 12 ч. до 20
Коментари Харесай

АПИ обяви промени в движението АМ „Тракия“

В петък – 19 май, от 12 ч. до 20 ч. и в събота – 20 май, от 8 ч. до 14 ч., се ограничава придвижването за тежкотоварни автомобили над 12 т в сектора от 5-ти до 23-ти км на Автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас. Временната организация е поради упования натоварен трафик в края на седмицата. Това оповестяват от АПИ.

В момента придвижването по мостовото оборудване при 20-ти км в посока Бургас се реализира единствено в изпреварващата лента. Съоръжението се нуждае от спешен ремонт и трафикът е стеснен в дейната и спешната лента за осъществяването на подготвителни работи за иден ремонт на пътната плоча на селскостопанския подлез при км 20+500 на автомагистралата.

За тежкотоварния трафик е осигурен обходен маршрут по път I-8 София – Пловдив. Моторните транспортни средства над 12 тона ще се отбиват при 5-ти км в посока Бургас на Автомагистрала „ Тракия “ по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на автомагистралата през пътен възел „ Вакарел “ – при 23-ти км на Автомагистрала „ Тракия “. 

Необходимо е шофьорите да карат с нараснало внимание и да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР