В петъчния ден е засилен трафикът към Гърция. За това

...
В петъчния ден е засилен трафикът към Гърция. За това
Коментари Харесай

Опашки се образуваха на ГКПП Маказа. Колко се чака? СНИМКИ

В петъчния ден е засилен трафикът към Гърция. За това оповестяват водачи в обществената мрежа Фейсбук. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа " към южната ни съседка се  е образувала и дълга опашка.

Българка, отправила се на път, разгласява и фрагменти, илюстриращи пътната конюнктура на границата.
" От Гърция за България в 10:20 часа, на 23.06.2023 г ", разяснява Катя А. " Изчакахме 24 минути,за да преминем ", добавя тя.

 
Припомняме, че поради идните парламентарни избори през уикенда в Гърция ще се пътува гратис по автомагистралите в страната. От през днешния ден вкарват и възбрана за придвижване на товарни коли по натоварените прави.

От среднощ в петък ще се пътува без пътни такси по цялата пътна мрежа на Гърция във връзка идните парламентарни избори в неделя - 25-и юни.

През уикенда времето в южната ни съседка ще бъде горещо.

Термометрите  скачат до 37 °С в някои райони - постоянно с 4°С над междинната за сезона, предвиждат метеоролозите. Прогнозите са покачването да доближи своя връх от 36° и 37° в петък и събота - 23-24 юни 2023 година, уточни метеорологичната работа на Националната обсерватория на Атина. Въпреки това на 25-26 юни се чакат превалявания и леки намаления на температурите.



Снимки: Катя Андреева

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР