В периода от 23 до 28.09.2019 г. скандинавската фирма Patria,

...
В периода от 23 до 28.09.2019 г. скандинавската фирма Patria,
Коментари Харесай

Patria се среща с български компании на Международния технически панаир в Пловдив

В интервала от 23 до 28.09.2019 година скандинавската компания Patria, предоставяща услуги и решения в областта на защитата, сигурността и авиацията и поддръжка през целия витален цикъл, взе участие на Международния механически панаир в Пловдив. Щандът на Patria провокира мощен интерес измежду специалистите, посетителите и формалните лица.

Patria е участник в процедурата за държавна поръчка на 150 бойни машини за потребностите на Сухопътните войски на Българската войска. Patria предлага на България последно потомство бойна машина Patria AMV за реализиране на задачите за рационализация на Българската войска, като главен стадий за постигането на тази цел е локалното произвеждане.

Patria предлага машините да се създават с страната от предприятия от българската отбранителна индустрия, в съдействие с подизпълнители от гражданската индустрия. Международният механически панаир в Пловдив дава чудесна опция за осъществяване на срещи и разискване на бъдещото съдействие с представители на другите компании от България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР