В пекинския район Дасин в четвъртък бе даден стартът на

...
В пекинския район Дасин в четвъртък бе даден стартът на
Коментари Харесай

Пекин ще извърши първата си сделка с въглеродни емисии през септември

В пекинския регион Дасин в четвъртък бе даден стартът на план за транспортни средства с водородни горивни кафези за понижаване на въглеродните излъчвания. Очаква се той да спомага за понижаване на въглеродните излъчвания с към 24 000 тона годишно и през септември да осъществя първата фаза на търговията с въглеродни излъчвания на града.

Проектът бе създаден от изследователския институт „ Zhonghe Xinxing (Beijing) energy technology “ в съдействие с 16 предприятия в рози бранш.

Задвижваните от водородни горивни кафези транспортни средства могат да заменят стандартните тежкотоварни дизелови като по този метод дават ново решение за енергийната успеваемост и намаляването на въглеродните излъчвания, уточни заместник-директорът на пекинския отдел за отбрана на околната среда Ю Дзиенхуа.

През последните години Пекин се стреми да насърчи и поддържа създаването и производството на този вид транспортни средства, като сюжетите за приложението им обгръщат логистиката на студената верига в града, пътуването до работното място и туристическия бранш.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР