В първият кръг от пролетния дял в родното първенство продължава

...
В първият кръг от пролетния дял в родното първенство продължава
Коментари Харесай

ЦСКА гостува под Аязмото в опит да си върне лидерската позиция

В първият кръг от пролетния дял в родното състезание продължава с нови три мача в през днешния ден. От 12:00 часа Септември приема Арда на Националния стадион „ Васил Левски “. По-късно ЦСКА гостува на Берое под Аязмото в 14:15 часа, а в последния дуел за деня Локомотив Пд приема Ботев Враца от 16:45 часа.

В първата среща Септември ще търси отделяне от долната половина на таблицата с победа против Арда. Възпитаниците на Светослав Петров са 13-и с 15 точки, като са на пет от 10-ия Ботев Пд. Играчите на Арда, водени от Александър Тунчев, са девети с 26 пункта.

ЦСКА ще си връща лидерската позиция при визитата в Стара Загора. Момчетата на Саша Илич изостават с две точки от първенеца Лудогорец след успеха на разградчани над Спартак във Варна и ще търсят нищо друго с изключение на триумфа под Аязмото. „ Армейците “ нямат победа при посещение на Берое от 2019-а насам, като заралии са 11-и с 19 пункта и ще се опитат да изненадат борещия се за купата отбор на столичани.



В последния мач от неделната стратегия, Локо Пд на Александър Томаш посреща Ботев Враца. Пловдивчани са четвърти в подреждането, като се нуждаят от победа, с цел да се откъснат от съперниците за място в топ 6. Ботев Враца е 12-и с 15 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР