В първите години на демокрацията процесът на корупция в България

...
В първите години на демокрацията процесът на корупция в България
Коментари Харесай

Красимир Стойчев: Все повече хора у нас забогатяват с акъл и без корупция

В първите години на демокрацията процесът на корупция в България беше доста по-дребен, ставаше въпрос за доста по-малко пари. Това сподели в предаването "Лице в лице " по bТВ предприемачът Красимир Стойчев. По думите му типичен образец за корупция у нас е "Кремиковци ". Предприятието беше разграбено с помощта и на министри, съобщи Стойчев.

Много е мъчно да се потвърди корупция. За да стане това, би трябвало да има огромни промени в законодателството. Трябва да се дефинира доста тясно какво е корупция, с цел да може заловен ли те, да няма полемика ще влезеш ли в пандиза или не.

Изрязването на корупцията е допустимо единствено през по-широкото нахлуване на осведомителните технологии, разяснява предприемачът. Не смятам обаче, че България е най-корумпираната страна.

Повече тук е предубеждението за корупция и беднотия, което прави хората у нас нещастни, добави той. Стойчев посъветва, в случай че започваме бизнес у нас, да се стараем да е подобен, че да имаме, колкото се може по-малко взаимоотношения с страната.

Познавам повече хора, които са забогатели почтено, в сравнение с непочтено забогатели, а и виждам от ден на ден почтено забогатели. Истината е, че вяра има. Все повече хора могат да забогатеят с ум и без корупция, сподели още предприемачът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР