В първите дни след операцията нямах сили буквално за нищо,

...
В първите дни след операцията нямах сили буквално за нищо,
Коментари Харесай

От сърцето до гърлото: Сашо Диков с 25-сантиметров белег след операцията

" В първите дни след интервенцията нямах сили безусловно за нищо, не съм очаквал толкоз тежко възобновяване. "

Това призна пред „ Галерия “ Сашо Диков, който преди месец претърпя сърдечна интервенция. Той имал стентове, само че те към този момент не правят работа заради което му е изработен байпас. Интервенцията е планувана, а не е незабавна, посочи Стажанта. Операцията траяла пет часа. След нея му останал 25-сантиметров белег от сърцето до гърлото.

„ Вече отивам на работа. Но в действителност физическото възобновяване върви пъклен постепенно. Иначе ментално съм обикновено. Далеч съм от физически старания. Трябват месеци, да се възстановя “ показа именитият тв водещ, който през юли навърши 70 години. Диков демонстрира мощна воля и се върна на екран за наслада на феновете на предаването си по Евроком, в като направи мощно изявление с някогашния състезателен министър Радостин Василев.

Диков има проблеми с кръвното и от много време е на хапчета, макар че е някогашен първенец по ски, спортува постоянно, не пуши и съвсем не използва алкохол.

" Отдавам проблемите на два съществени фактора. Стреса в работата и неправилното хранене . Покрай безконечните задължения човек стартира деня на кафета, няма време за обяд, компенсира всичко на вечеря. Като се „ наплюсква “, за жалост. Човек би трябвало да живее тъкмо по противоположната скица - хубаво хранене заран и леко вечер “, показа още журналистът, който преди няколко месеца се размина с един глас за шефското място в Българска национална телевизия.

Диков има и фамилна обремененост - висок холестерол, който докарва съдбовен инфаркт на татко му, когато е едвам на 54 години. Лекарите подготвяли Дикова за интервенцията се чудят по какъв начин е жив с толкоз високи равнища.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР