В първата част на предаването, господин Русев разказа за 15-тото

...
В първата част на предаването, господин Русев разказа за 15-тото
Коментари Харесай

В „Нови хоризонти с Лили” гостуваха Пламен Русев и Лари Бийл

В първата част на предаването, господин Русев описа за 15-тото издание на WEBIT – интернационална среща на предприемачеството и нововъведенията, която ще се организира на 28 юни в НДК. Тази година още веднъж вземат участие светила от софтуерния бранш, а фокусът е върху бъдещето на изкуствения разсъдък.

Гостът показа, че известните лектори идват в София особено поради събитието, трансформирало се в традиция. В диалога стана дума, че в България ще се съберат на едно място извънредно заможни и сполучливи хора, което ще провокира синергия. Запитан за компликациите при организацията на такова огромно събитие, лекар Русев отговори, че разчита на страховит екип, който „ прави чудеса ”.



Лари Бийл – финансист от Калифорния

Във втората част на „ Нови хоризонти с Лили ”, се реализира обичайна връзка по Скайп с американския финансист Лари Бийл в Сан Франциско, Калифорния.

Той показа забавен материал на тематика „ Работа от отдалеченост ”. Става въпрос за това, че хората, които са се приспособили към отдалечена работа по време на пандемията, към този момент осъзнават обстоятелството, че активността посредством Zoom, не е това, което са очаквали. Личното им време се е лимитирало и те се усещат непрекъснато „ на повикване “. Навлиза се в персоналното им пространство.

Възниква въпросът: дават ли ни технологиите по този начин мечтаната независимост?

Като музикален декор звучаха осъществявания на кънтри-артисти, получили награди от Академията за кънтри-музика.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР