В партията има брожениеУтре показват инициативния комитетИзпълнителното бюро на БСП

...
В партията има брожениеУтре показват инициативния комитетИзпълнителното бюро на БСП
Коментари Харесай

БСП праща само трима в подкрепа на Румен Радев

В партията има недоволство
Утре демонстрират инициативния комитет

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия реши единствено трима души от партията да бъдат представители в Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент.

От “Позитано” 20 оповестиха имената им - това са Кристиан Вигенин, Ирена Анастасова и проф. Радослав Гайдарски.

До през днешния ден беше датата, която социалистите бяха определили за последна във връзка с номинации за претенденти за президент и вицепрезидент, както и за кандидат-депутатските си листи.

Независимо, че членове на Народно събрание на Българска социалистическа партия дадоха да се разбере, че в партията има недоволство против Радев поради политическите упоритости на двама от служебните му министри, алените са решили да поддържат президента за втори мандат. До седмица пък ще станат ясни и листите на партията за идните предварителни парламентарни избори.

Утре в НДК ще бъдат показани и всичките 100 участници в Инициативния комитет, който ще издигне кандидатурите на Радев и Йотова като самостоятелни претенденти за президент и вицепрезидент на президентските избори. Учредителното заседание на Инициативния комитет е запланувано от 18.00 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР