В парламентарната група на Продължаваме промяната (ПП), изглежда, има поне

...
В парламентарната група на Продължаваме промяната (ПП), изглежда, има поне
Коментари Харесай

Руски лимонки в "Промяната" - двама депутати от ПП не подкрепиха санкциите срещу Русия

В парламентарната група на " Продължаваме промяната " (ПП), наподобява, има най-малко двама последователи на кремълската политика против Украйна. Най-голямата политическа мощ кардинално е изрично проевропейска и пронатовска. В небрежно образуваната за последните парламентарни избори коалиция, обаче, може би са се промъкнали и пропутински детайли.

Това излиза наяве от вчерашното гласоподаване на декларацията на Народното събрание " по отношение на нападателните военни дейности на Руската федерация против Украйна ".

Част от точките в нея не бяха подкрепени от русофилските парламентарни групи на " Българска социалистическа партия за България " и " Възраждане ". Основният проблем бе обвързван с налагането на наказания против агресора в границите на Европейския съюз и НАТО.

Направи усещане обаче, че най-малко двама депутати от Политическа партия гласоподаваха в синхрон с Българска социалистическа партия и " Възраждане ". Единият от тях се споделя Юрий Олегов Козлов. Козлов е роден през 1955 година в София, народен представител е от София-област. Завършил е " Руска лингвистика " в института " Пушкин " в Москва, със специализация в института " Херцен " в Санкт Петербург (бивш Ленинград).

Бургаският народен представител Константин Бачийски също не е подкрепил глобите против Русия – и при гласуването, и при прегласуването на точката. Той бе лидер на листата на Политическа партия в Бургас. Бачийски пое управлението на партията " Средна европейска класа " (СЕК) от Георги Манев директно преди сформиране на обединението " Продължаваме промяната ".

Припомняме, че СЕК бе една от трите партии, които официално участваха в съставянето на политическо съдружие. Така Кирил Петков и Асен Василев съумяха да се явят на парламентарните избори през ноември и да детронират ГЕРБ като първа мощ на инат на социологическите прогнози.

Вчера министър председателят Петков се изрече пред депутатите извънредно остро против тези, които не поддържат глобите против Руската федерация.

" Ако в този миг, когато се стреля по българско малцинство, когато имаме български жители в една страна в Европа и някаква непозната страна сега стреля отвред, и ние да се опитваме да приказваме за някакви политически игрички - кой по какъв начин ще поддържа... Или сме водачи тука, или просто някои от вас съгласно мен нямат място на тези места ", разгласи министър председателят и съпредседател на Политическа партия.

Изглежда, той има проблем с най-малко двама от народните представители на своята политическа мощ.

Източник: Флагман
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР