В парламента за председател на Комисията по култура и медии

...
В парламента за председател на Комисията по култура и медии
Коментари Харесай

Слави с обръщение към Любен Дилов. Какво му каза?

" В Народното събрание за ръководител на Комисията по просвета и медии са избрали Тошко Йорданов. А Любен Дилов-син си е направил самоотвод да не бъде член на комисията, тъй като не можел да си показа, че ще каже на Тошко Йорданов „ уважаеми господин председателю ".

Това написа във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

„ Никога не съм си разрешавал да приказвам за някогашните си сътрудници, камо ли пък за Любен Дилов-син. Най-цветният, най-широкоскроеният, най-начетеният, най-специалният човек, който познавах. Сега този човек е част от политическата партия на най-цветния и грамотен човек - Бойко Борисов, и не желае да каже на някогашния си сътрудник Тошко Йорданов “уважаеми ”. Животът е шантава работа, нали…? “, написа Трифонов.

 „ Позволявам си да пиша тези персонални думи, тъй като ми е тъжно и ме е позор. И в политиката, и в малкия екран, хората са тези, които вземат решение кое е значимо, кое е вярно, кое е морално, кое е забавно и в последна сметка какво би трябвало да бъде. Бивш ми приятелю и сътрудник, Любене, и в този момент ще бъде по този начин. Да си жив и здрав и радостни празници “, прецизира водачът на Има Такъв Народ.

Вижте и целия пост на Трифонов във Facebook:

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР