В парламента Възраждане“ и Има такъв народ“ поискаха вчерашното заседание

...
В парламента Възраждане“ и Има такъв народ“ поискаха вчерашното заседание
Коментари Харесай

„Възраждане“ и ИТН поискаха заседание на здравната комисия в НС да бъде обявено за недействително

В Народното събрание „ Възраждане “ и „ ИТН “ желаеха вчерашното съвещание на здравната комисия да бъде оповестено за недействително.

От „ Възраждане “ възразиха остро против съвещанието на комисията, която одобри решението за наложителен зелен документ в постройките на Народното събрание.

Депутатът Петър Петров съобщи, че колежката му от групата на „ Възраждане “ съзнателно не е била известена за съвещанието:

„ Вчера е извършено изключително съвещание на здравната комисия, само че, несъмнено съзнателно, не е известен според член 32 от правилника по имейл националният представител от „ Възраждане “ Елена Гунчева, член на тази комисия, тъй че апелирам Ви господин ръководител да вземем ограничения да не се нарушава правилникът “.

Лидерът на ПГ на Има Такъв Народ съобщи, че освен опозицията, само че представители на ръководещата коалиция не са били известени и настоя ръководителят на Народно събрание Никола Минчев да разгласи вчерашното съвещание за недействително:

„ Вчера здравна комисия освен опозицията не беше известена, само че част и от съдружните ѝ сътрудници, които сме ние. Нашите представители не са доизяснени. Доктор Силви Кирилов е отишъл просто, тъй като е схванал на входа, другите наши членове въобще не са били известени, тъй че ние считаме, че това съвещание през вчерашния ден би трябвало да бъде оповестено за недействително и апелирам ви се спазвайте разпоредбите, тъй като почвате леко да будите мисли “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР