В парламента се разхождат 5 или 6 въоръжени човека. Двама

...
В парламента се разхождат 5 или 6 въоръжени човека. Двама
Коментари Харесай

Въоръжени хора се разхождат в парламента, алармира депутат от БСП при изслушването на Гешев

В Народното събрание се разхождат 5 или 6 въоръжени индивида. Двама от тях са с маски и са пред пленарната зала.
За това сигнализира депутатът от Българска социалистическа партия Росен Малинов по време на разискването на отчета на основния прокурор в процедура по метода на водене.
 Депутати съвсем стигнаха до пердах в Народното събрание Депутати съвсем стигнаха до пердах в Народното събрание
Депутатите Георги Гьоков от Българска социалистическа партия и Маноил Манев от ГЕРБ се спречкаха на излизане от пленарната зала и бяха покрай пердах по време на обяв...
Той изглеждаше угрижен и прикани да се направи инспекция.
Целият парламентарен ден беше посипан със кавги. Те добиха искрено язвителен темперамент. 
Повод за парламеннарните безредици стана, колкото и неуместно да звучи, директория, съдържаща изявлението на депутата от ГЕРБ Спас Гърневски. Съпартиецът му Младен Шишков разгласи от парламентарната естрада, че до момента в който Гърневски си чакал реда за изказване, и я предал на своя сътрудник Георги Гьоков, който тръгнал да си излиза с нея от пленарната зала. Маноил Манев от ГЕРБ пробвал да го спре.
" По най-безогледен метод господин Гьоков стартира да се съпротивлява. Нещо повече – 6 индивида от парламентарната група на Българска социалистическа партия се нахвърлиха физически върху сътрудника Манев ", описа разчувствуван Шишков. А най-после заключи: " Колегите от Българска социалистическа партия имат навика да крадат освен физически, само че и интелектуална благосъстоятелност. "
Впоследствие се стигна и до замяна на любезности от парламентарната естрада в поредност от процедури по метода на водене.
 Ти водопроводчика, трай в този момент малко Ти водопроводчика, трай в този момент малко
Пореден цирк се разигра в Народното събрание след поредност от процедури по метода на водене.  Първи от опцията се възползва Антон Ку...
Първи от опцията се възползва Антон Кутев от Българска социалистическа партия. „ Имам една молба към вас, да спрем този цирк дотук, тъй като аз бях един от хората, които снимаха и в моя телефон стоят много неща.
Искам да ви уверя, че в случай че те излязат от телефона ми, ще попаднат най-малкото в CNN и ще обиколят целия свят. Тези фрагменти, които имат тук влизат във всички организации за нула време “, съобщи националният представител от левицата.
В отговор депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов също взе думата по метода на водене на процедура със същия апел - да приключи цирка.
„ В момента нашият сътрудник споделя, че има компромати против депутати, че ще ги даде в СNN. Това значи, ти водопроводчика, трай в този момент малко “, сподели Рашидов на репликиращия го от място червен депугат Манол Генов
Още детайлности за абсурда.
 Обвинение: В Народното събрание се краде! Обвинение: В Народното събрание се краде!
Минути преди да бъде оповестена отмора, председателстващият Емил Христов прекъсна, още преди да е почнало, изявлението на Спас Гърневск...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР