В парк Мир и дружба (паркът пред УНСС) вчера най-младият

...
В парк Мир и дружба (паркът пред УНСС) вчера най-младият
Коментари Харесай

Георги Йорданов: Ще има балотаж във всеки един район на София

В парк " Мир и дружба " (паркът пред УНСС) през вчерашния ден най-младият претендент за областен кмет в София - Георги Йорданов почерпи с бира другари, съпартийци, посетители и инцидентни минувачи. На събитието участваха голям брой посетители измежду които лидерът на листата за общински съветници на Българска социалистическа партия Калоян Паргов, претендента за общински консултант Петко Димитров, евродепутата Цветелина Пенкова, депутата Жельо Бойчев, ръководителя на МО в Българска социалистическа партия Николай Бериевски и несъмнено - претендента за кмет на София, подсилен от няколко партии и обединения - Мая Манолова.



В топлия ден се бяха събрали голям брой хора.



Мая Манолова откри събитието с къса тирада: " Всеки от вас усеща с кожата си, че е пристигнало време за смяна, че повече по този начин не може. Малката група от хора, които изсмукват ресурса и силата на Столична община би трябвало да си вървят. Кой в случай че не ние: аз - публичния бранител и младите хора; можем да създадем значимата крачка към смяната. Има още една седмица до 27 октомври. Всеки час и всяка минута са значими, с цел да покажем на хората, че не всички са идентични, че не всички са маскари, че мача не е свирен този път, че няма да има служебна победа и че в последна сметка силите на положителното, на справедливата идея ще победят! "

Георги Йорданов разяснява предизборната конюнктура в региона: " На идните избори ще се случи нещо, което не се беше случвало скоро - преди всичко ще имаме балотаж за кмет на столицата, а на второ място - балотаж във всеки един регион на София. Мисля, че статуквото ще бъде променено радикално и съм сигурен, че госпожа Манолова ще завоюва изборите. Сигурен съм и че в регион " Студентски " ще има огромен дуел. Но когато един човек е на една позиция прекомерно дълго той се изхабява. И заради тази причина той се нуждае от един необорим коректив. Както и от по този начин нужният политически плурализъм, който да подсигурява това, че един ръководещ няма да се самозабрави. Кмета Дилчев в действителност обръща внимание на хората, само че в множеството диалози с хората, които организирахме преди и по време на акцията установихме, че той не съумява да реши проблемите на живеещите тук. Не знам дали аз бих съумял да оказа помощ на всички, само че огромна част от хората са ситуирани към мен и обявиха предпочитание да работят с мен и в този момент, и откакто спечелим изборите. На всеки един от тях бих подал ръка. " приключи Георги.



Калоян Паргов направи изявление: " Досега ние социалистите не сме правили такава акция. Знам, че имаше доста несъгласия, само че задачата на този вид акция беше Мая Манолова да разтвори ветрилото на поддръжката допустимо най-вече. Моите упования бяха тъкмо за подобен профил за претендент за кмет на Студентски град. Все отново Студентски град е най-младият регион. По смисъла на множеството университети и младежи, които населяват територията на този регион през по-голямата част от годината. И те в действителност имат една млада мощ в лицето на Георги, който да им даде нова вероятност. Основното, което търсим в тази акция е отговарянето на упованието за смяна. Стотиците хора, които виждаме желаят нещо по-различно от сегашният модел. От това развиване в застой, в случай че можем по този начин да назовем последните 10 години от ръководството на госпожа Фандъкова. "



Кандидата за общински консултант Петко Димитров също даде своите прогнози: " Очакванията ни съответстват с упованията на цялата общност в София - това са упования за смяна. Това ще стане като се промени модела на ръководство на столицата като хората гласоподават за претендентите на Българска социалистическа партия. Ако бъда определен за общински консултант това, за което ще работя е да се чува гласа на младите в София - проблемите, които те изпитват и с които съм се срещнал последните две години като юношески ръководител на МО в Българска социалистическа партия - София. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР