В отворено писмо до държавните институции обединение на родители поиска

...
В отворено писмо до държавните институции обединение на родители поиска
Коментари Харесай

Родители плашат с бунт. Причината

В отворено писмо до държавните институции обединяване на родители изиска да бъде обезпечено присъствено начало на образователната година. В противоположен случай ще бъдат проведени митинги, се предизвестява в писмото.

„ Няма да приемем друго “, съобщи пред „ Хоризонт “ Магдалена Абаджиева от института за български език към Българска академия на науките, лингвист, лингвист и майка на две деца.

„ Изминалите месеци не се използваха за подготовка от страна на институциите. И още веднъж първи ще паднат децата. Моята щерка предходната година беше седмокласничка. Тя е в смут.

Аз мисля, че децата към този момент няма да го преживеят. Все едно някой принудително им предизвиква болежка. Това към този момент наподобява на военно състояние. Аз виждам ужаса в детето си.

Дават ли си сметка ръководещите какво предизвикват на децата сега. На тези деца ние в действителност им лишаваме живота. За тях това е живота - да бъдат дружно, да учат дружно, да се виждат. Трябва да мисля занапред по какъв начин да повеждам детето си на психолог, да го поддържа то, с цел да не се срутва “.

„ Ако не получим това разбиране, че ще се направи всичко допустимо те да учат в класовете си, тогава ние ще излезем на митинг. Ние желаеме присъствена образователна година. Това би трябвало да е ясно “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР