В откровено и разкриващо интервю в подкаста Let's Talk Off

...
В откровено и разкриващо интервю в подкаста Let's Talk Off
Коментари Харесай

Салма Хайек разкри тайната си за вечна младост

В искрено и разкриващо изявление в подкаста Let's Talk Off Camera, холивудската звезда Салма Хайек, известна със зашеметяващия си външен тип и актьорско майсторство, описа за режима си на хубост и за грациозното си остаряване.

В подкаста Хайек изуми всички с нетрадиционния си метод към поддържането на младостта.
                             

На звездата от The Magic Mike's Last Dance, която наскоро отпразнува своя 56-ти рожден ден, беше заложена неизбежния въпрос: употребила ли е в миналото ботокс, с цел да поддържа безупречния си външен тип? С прелест и убеденост Салма бързо отговори: “Без ботокс! “ Изглежда, че номинираната за " Оскар " актриса е намерила различен път към непреклонната хубост.

Вместо да разчита на инжекции и процедури, Хайек следва неповторима форма на медитация. Тя го разказва като процедура на “усещане на силата “, която се движи и танцува в нея, предоставяйки ѝ разнообразни чувства и прекарвания. Тази необикновена форма на медитация се е трансформирала в неразделна част от нейната рутина за здраве и хубост. “Поради доста неща в тялото ми и здравословни проблеми, по някакъв метод развих тази странна медитация, която не преставам да развъртвам “, сподели тя. “Мога да я върша с часове, тъй като не чувствам времето и е толкоз занимателно. “
                             

Салма акцентира успеваемостта на тази процедура за опазване на младежкия ѝ тип. Тя твърди, че нейните занимания с тази медитация за продължителни интервали от време, в действителност я вършат да наподобява с най-малко 20 години по-млада!

Хайек споделя още, че брачният партньор ѝ, Франсоа-Анри Пино, не има вяра в това, само че когато стане “наистина неприятно “, той я пита: “Направи ли си йогата? “

В Good Morning America пък тя разкри, че употребява серпантина, с цел да прикрие бялата си коса. “Тъй като ме мързи да оцветявам косата си ” - посочи актрисата.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР