В отговор на решението на Брюксел да блокира доставките на

...
В отговор на решението на Брюксел да блокира доставките на
Коментари Харесай

Лондон заплашва Брюксел с водна война заради забраната за внос на британски миди в ЕС

В отговор на решението на Брюксел да блокира доставките на английски миди и раци, Лондон може да разгласи „ водна война “ в границите на сделките за , написа The Daily Telegraph.
Вносът на европейска минерална вода и някои храни в Обединеното кралство може да бъде стеснен вследствие на ответни ограничения, прегледани от Лондон поради отхвърли на Брюксел да приключи блокирането на износа на английски черупчести мекотели.
 Лондон дава милиарди за унищожаване на рискови облицовки от здания Лондон дава милиарди за унищожаване на рискови облицовки от здания
Правителството на Обединеното кралство съобщи, че ще обезпечи милиарди лири за унищожаване на горими облицовки от високи здания след крит...
Както отбелязва вестникът, сега английските министри обмислят оферти, наречени „ водни войни “. Тези оферти могат да доведат до това, Обединеното кралство да приключи няколко контрактувани с Европейски Съюз съглашения за Брекзит, добавя организация Фокус.
Високопоставени държавни източници разкриха за възможното въвеждане на ограничавания върху вноса на минерална вода и семенни картофи, като по последната точка Европейски Съюз по-рано получи краткотрайно съглашение до края на юни.
Обръщайки се към Брюксел с предизвестие, източник от английското държавно управление съобщи: „ Обмисляме къде другаде можем да повлияем. Имаме съглашения за последователност... можем да ги прекратим, което значи, че няма да могат да продават своите артикули тук “.
Дискусиите по отношение на огледалните ограничения започнаха по-рано този месец, откакто Европейската комисия разгласи, че възбраната за импорт на живи стриди, черупчести мекотели и миди от английски води от клас B ще стане непрекъсната, защото Англия в този момент е включена в листата на третите страни...
 Началните учебни заведения в Лондон остават затворени Началните учебни заведения в Лондон остават затворени
Британското държавно управление реши да остави затворени всички начални учебни заведения в Лондон за идващите две седмици, в опит да спре разпростран...
Британският министър председател Борис Джонсън беше персонално засегнат от този ход, който изненада управляващите в Обединеното кралство, защото решението на Брюксел, съгласно чиновниците, опонира на по-ранните уверения на Европейската комисия, написа The Daily Telegraph.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР