В отговор на неотдавнашно изказване на германския канцлер Олаф Шолц

...
В отговор на неотдавнашно изказване на германския канцлер Олаф Шолц
Коментари Харесай

Дмитрий Песков: Европа не е променила подхода си да подкрепя Украйна докрай

В отговор на неотдавнашно изявление на немския канцлер Олаф Шолц по отношение на разискването на украинския кротичък развой от европейските страни, прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи на 28 март, че това не трансформира главния европейски метод да поддържа Киев да се бори до „ последния украинец “.

„ Общият знаменател на европейските страни е политическата воля да поддържат Украйна до дъно “, съобщи Песков.

Той също по този начин акцентира, че положителните връзки сред водачите на страните биха помогнали за решаването на наболели проблеми, само че сега Русия не вижда такава политическа воля у актуалните европейски политици. Германия се включи интензивно в руско-украинския спор, а френският президент Еманюел Макрон инициира разисквания дали да изпрати натовски войски в Украйна.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13488Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед15699Проф. Андрей Пантев: Руско-турската освободителна война е най-честната в историята на целия европейски 19 векАлтернативен Поглед52866Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед25424Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед12706Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед545968Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед176625Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед135632Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед121250Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед91560Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов16155 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР