Мъж, чийто баща беше убит от йогославски наемен отряд, призова

...
Мъж, чийто баща беше убит от йогославски наемен отряд, призова
Коментари Харесай

`Баща ми беше убит от сръбския наемен убиец Милорад Улемек - семейството на Джил Дандо заслужава справедливост`

Мъж, чийто татко беше погубен от йогославски наемен отряд, прикани сръбският палач Милорад Улемек да бъде разпитан за убийството на Джил Дандо.

Бащата на Робърт Загайски, Джуро, е погубен през 1983 година в Мюнхен от наемни убийци, финансирани и въоръжени от Белград, които най-сетне бяха изправени пред правораздаването през 2016 година Робърт работи 30 години, с цел да получи правдивост за татко си, изучавайки 20 000 документа в държавни досиета на Югославия.

Той незабавно разпозна името на сръбския палач Милорад Улемек, за който основен очевидец твърди, че е мъжът, забелязан да бяга от мястото на убийството на Джил на 26 април 1999 година Улемек беше наказан за убийствата на сръбския министър председател Зоран Диндич и някогашния сръбски президент Иван Стамболич и в този момент е в пандиза.

Робърт сподели: „ Знам от досиетата, че са имали човек, основан в Лондон. Улемек е добре прочут в Сърбия поради предходните си закононарушения. Новите доказателства против него би трябвало да бъдат съответно разследвани. Той е човек без скрупу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР