В отговор на големия интерес Българският форум на бизнес лидерите

...
В отговор на големия интерес Българският форум на бизнес лидерите
Коментари Харесай

Удължават кандатстването за награди за отговорен бизнес

В отговор на огромния интерес Българският конгрес на бизнес водачите (БФБЛ) удължава периода за кандидатстване в своите Г одишни награди за виновен бизнес 2017 – най-престижният народен конкурс за корпоративна обществена отговорност.

Подаването на кандидатури е гратис и ще продължи до 31 януари 2018 г. на уеб страницата на Форума. В надпреварата могат да се включат всички компании, опериращи у нас, без значение от размер, сфера на активност и дали са членове на БФБЛ или не.

„ Призоваваме фирмите, които през 2017 - а са отделили запас, с цел да осъществят начинания с добавена стойност за обществото, да вземат участие в актуалното издание на Наградите за виновен бизнес.
Конкурсът е отлична платформа за показване на впечатляващи те, новаторски и въздействащи начинания, с които частният бранш поддържа обществени дела като обучение, опазване на здравето, развиване на чиновниците, екология и доста други.
Вярваме, че положителните образци, идващи от ангажираните компании, дълготрайно усъвършенстват об ществената среда и заслужават публичност и признание”, разяснява ръководителят на БФБЛ Ираван Хира.

Годишните награди за виновен бизнес на БФБЛ за 15 - а поредна година ще отличат поредните старания на обществено ангажираните компании в категориите „ Инвеститор в обществото “, „ Инвеститор в знанието “, „ Инвеститор в околната среда “, „ Инвеститор в човешкия капитал “, „ Маркетинг, обвързван с идея “ и „ Най - добра обществена политика на малко и приблизително дружество “.

Всички номинирани планове се състезават и за специал ната премия Еngage за принос на чиновниците към избрана идея или самодейност на компанията. Финалистите в екологичната категория получават и правото да вземат участие в Европейските б изнес награди за околна среда, на които БФБЛ е координатор за България.

Кандидатурите ще бъдат оценени от авторитетно жури от приети експерти от разнообразни области, а спечелилите и финалистите ще бъдат оповестени по време на обичайна церемония гала на 26 февруари 2018 година в София. Тази година влиятелното събитие е включен о в програмата на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Медийни сътрудници
: Nova TV, Investor Media Group, Economy.bg, Българска телеграфна агенция, БНР, Vesti.bg, Dariknews.bg, сп. „ Мениджър”, Manager News, твоят БИЗНЕС, Enterprise, BG Maps, БАПРА, NGOBG.info, dir.bg..
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР