В отговор на деветия пакет от санкции на ЕС срещу

...
В отговор на деветия пакет от санкции на ЕС срещу
Коментари Харесай

В отговор на деветия пакет от санкции на ЕС: Русия разшири забранителния си списък

В отговор на деветия пакет от наказания на Европейски Съюз против Русия Москва разшири листата с представители на общността, на които е неразрешено да влизат в страната, заяви съветското външно министерство.

От там подчертаха, че ответните наказания засягат управлението на силовите структури на страните от Европейски Съюз, които имат отношение към подготовката на Въоръжените сили тя Украйна в границите на задачата на Европейски Съюз за оказване на военна помощ на Киев.

Въведени са ограничавания и против европейските държавни и стопански структури, произвеждащи и доставящи въоръжение и военна техника на киевски режим, както и на жители на страните от Европейски Съюз, видяни в упражняването на систематична обществена антируска изразителност. Ограничения са въведени и за обособени депутати от Европейския парламент, допълват от външно министерство.

" Потвърждаваме, че всевъзможни вражески дейности от страна на западните страни ще получават и в бъдеще навременен и съответен отговор ”, подчертаха от съветското външнополитическо ведомство. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР