В отбора на Добруджа 07 за новия сезон има петима

...
В отбора на Добруджа 07 за новия сезон има петима
Коментари Харесай

Жулиен Георгиев: Можем да създаден много добър колектив, ще се раздаваме на максимум

В тима на Добруджа 07 за новия сезон има петима новопривлечени състезатели. 

Един от тях е юношата на клуба и любим на добричката аудитория – Жулиен Георгиев, който се завръща в родния клуб след година, прекарана в Монтана, където завоюва бронзовите медали в efbet Супер Волей.

" Завръщам се с доста положително въодушевление, жаден за тренировки, игра и победи. Разбира се и да радваме публиката. Решението за завръщането е цялост от доста неща. Не беше елементарно, само че съм тук, а тук съм вкъщи.

Познавам се с безусловно всички в тима. Това ме радва и мисля, че можем да основан доста добър колектив, който се заформя още от първите. Мога да обещая, че постоянно ще се раздаваме на най-много, с цел да можем да побеждаваме, а резултатът ще се види на мачовете. Времето ще покаже какъв брой ще е мъчно. Със сигурност ще има забавни мачове. За нас може би ще бъдат мъчно, само че е значимо публиката да остане удовлетворена ", съобщи Георгиев, който през днешния ден чества своя 27-и рожден ден.

Сред новите попълнения е посрещачът Леон Тончев, който е играл за Монтана и Дунав, като последния сезон бе част от бургаския Дея. 

Той е удовлетворен от опцията там да играе с доста опитни състезатели, от които споделя, че е научил много и се надява да може с фланелката на Добруджа 07 да покаже това. Тончев също познава множеството си нови съотборници, с някои от тях даже е играл, с треньора също е работил. Неговото очакване е също за един добър колектив, който ще покаже положителни игри в шампионата.

" Добруджа 07 е клуб с обичаи и история. Не малко пъти съм играл в тази зала. Тя се запомня с публиката и се уповавам се и тази година отново да е по този начин ", сподели още волейболистът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР