В отбора на Арда вече се оглеждат за нов старши-треньор.

...
В отбора на Арда вече се оглеждат за нов старши-треньор.
Коментари Харесай

Александър Тунчев е вариант за нов старши-треньор на Арда

В тима на Арда към този момент се оглеждат за нов старши-треньор. Ръководството даже са провели диалози с трима родни експерти. Както е известно, актуалният лидер на кърджалийци Стамен Белчев разкри, че напуща отбора след разгрома с 1:5 от ФК ЦСКА 1948.

Белчев пое Арда след уволнението на Славко Матич през зимата, само че в този момент не се е схванал с управлението за нов контракт.

Един от разновидностите за негов заместител е досегашният ментор на Локомотив Пловдив Александър Тунчев, който е и любимец на управлението. Обсъждана е и била опцията Станислав Генчев, който на няколко пъти заставаше отпред на Лудогорец, написа gong.bg.

Стамен Белчев има сделка да води Арда и в последния мач в шампионата против Бере този петък, 20 май. Ако това не се случи обаче, като старши треньор за този дуел ще бъде записан Емил Кременлиев.

Под управлението на Белчев " сините " записаха едвам две победи в 13 мача, а последната такава датира от 18 март, когато разрушиха Локо Пловдив с 5:1. Кърджалийци позволиха цели 17 гола в последните си 4 дуела.
 Стамен Белчев напуща Арда след края на сезона
Стамен Белчев напуща Арда след края на сезона

Не се е схванал с ръководството
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР