В основата на независимата политика на всяка държава стои т.нар.

...
В основата на независимата политика на всяка държава стои т.нар.
Коментари Харесай

Костадинов: В основата на независимата политика на всяка държава стои хранителният суверенитет

В основата на самостоятелната политика на всяка страна стои така наречен хранителен суверенитет - опцията на страната да се изхранва сама.
България, за жалост, от години към този момент не изхранва популацията си, само че не тъй като не може, а тъй като посредством умишлено провеждани политики земеделието ни беше унищожено, с цел да се превърнем от един от най-големите експортьори на храни в света във вносител ".
 Приоритетите на Възраждане: Национална сигурност, суверенитет и демографското развиване на страната Приоритетите на " Възраждане ": Национална сигурност, суверенитет и демографското развиване на страната
Приоритет за " Възраждане " са националната сигурност, суверенитета на България и демографското развиване на страната. Това оповестиха от пар...
Това във Facebook, като споделя публикация, съгласно която България единствена на Балканите внася повече домати в сравнение с банани.
" Възстановяването на българския хранителен суверенитет ще е най-първото нещо, което Възраждане ще предприеме, когато стартира да ръководи.
Просто нямаме различен избор - храната на трапезата ни би трябвало да бъде българска! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР