В определени категории имаме ниво, за да продължим в състезанието

...
В определени категории имаме ниво, за да продължим в състезанието
Коментари Харесай

Треньорът на джудистите: Все още правим твърде много тактически грешки

" В избрани категории имаме равнище, с цел да продължим в надпреварата и да стигнем до орден, само че към момента вършим прекалено много тактически неточности ". Това съобщи мениджърът на националния тим Ален Шмит след Световното състезание по джудо в Доха.

" В други сме надалеч от това равнище. Но всекидневната работа и насъбраният опит са единственият метод да преодолеем тези разлика през идващите години. А това, което сме като екип бих описал по този начин: малко повече би трябвало да повярваме в себе си, а не бъдем толкоз " срамежливи " като доста " спокойното море ", с цел да можем да забележим вълните и да пометем конкуренцията ", добави френският експерт.

На шампионата в Доха джудистите не съумяха да стигнат до оценки, като водачите Ивайло Иванов, Марк Христов и Янислав Герчев изгубиха доста оспорвани борби и отпаднаха. По време на шампионата Иванов получи болки от остаряла контузия, травма сполетя и Борис Георгиев. И двамата сега минават рехабилитации.

Следващият старт за националите ще бъде Гран при в Линц (Австрия) от 25 до 27 май. България ще бъде с петима състезатели - Янислав Герчев (66 килограма), дебютанът Валентин Бонев (73 кг), Георги Граматиков (81 кг), Габриела Димитрова (52 кг) и Лидия Брънчева (70 кг).

За шампионата са декларирани 474 джудисти от 71 страни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР