Съпредседателят на отрече волно или неволно да е покровителствал

...
Съпредседателят на  отрече волно или неволно да е покровителствал
Коментари Харесай

Петков си дава главата за Василев и Денков: Не са откраднали и стотинка от държавата!

Съпредседателят на " " отхвърли " волно или несъзнателно " да е покровителствал контрабанден канал в митниците.

" За мен, Асен Василев, акад. (Николай) Денков подсигурявам с главата си, че не са откраднали една стотинка от тази страна ", съобщи Петков в изявление за предаването " Неделя 150 " по БНР, представено от Българска телеграфна агенция.

По думите му за всеки действителен скандал се вършат опити за паралелни, измислени кавги, като задачата е да се каже, че " всички са маскари " и " хора, не отивайте да гласувате ".

Във връзка с Бойко Рашков, уточни, че съгласно него той е бил един от борците против корупцията. Също по този начин съобщи, че Бойко Рашков ще бъде в листите за изборите. На въпрос за това дали знае за досъдебно произвеждане в Министерство на вътрешните работи и Софийска градска прокуратура от 2023 година и във връзка с информация, че ДАНС е сезиран за " документна машинация, която сте създали вие и Лена Бориславова през май 2021 година ", отговори, че това е  " следващият ченгеджийски номер ". 

Вчера проверяващият сайт  " Биволъ "  публикува публикация, в която се твърди, че е станал длъжностен министър на стопанската система с цената на фалшифицирани документи, показани на Агенцията по вписванията. Неверните условия били нужни, с цел да се почисти от всевъзможен тип спор на ползи. В отговор Петков уточни, че е бил част от съдружие " Да запазим Корал ", само че е излязъл от организацията през 2021 година По думите му внезапно и отникъде, в предизборната акция,  " следващият фишек от ДАНС "  идва три години по-късно.

" Чудят се към този момент какво да създадат. В тази акция очевидно не могат да ни оборят на действителните хрумвания по какъв начин България да наподобява и желаят да ни заровят в калта и ДАНС, несъмнено, е бухалката, която се употребява ", добави.

Във връзка с изборите разяснява, че до него е достигнала информация, че на идните избори цената на купения избор ще е доста висока, като на едно място били подготвени да заплащат до 500 лв. на глас.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР