В опит да гарантират по-голяма сигурност на своите гости все

...
В опит да гарантират по-голяма сигурност на своите гости все
Коментари Харесай

Дигиталните менюта са новост в родните хотели

В опит да подсигуряват по-голяма сигурност на своите посетители от ден на ден хотели у нас вкарват цифрови менюта, които да заменят общоприетото хартиено меню.
В изявление за в. 24 часа генералният управител на „ Гранд хотел Банско “ и „ Гранд хотел Свети Влас “, Милена Антова, споделя, че тази спомагателна мярка осигуряваща сигурност на средата, е и средство, което ще помогне да се доближат нови клиенти, за усъвършенстване процесите на резервация и настаняване.
„ Гостите единствено би трябвало да приближат мобилните си телефони, които да разчетат баркода, подложен на видно място по масите в ресторанта. На екраните на мобилните устройства ще се появи цялостното наличие на менюто. Същият баркод е и в хотелските стаи. “ споделя Антова.

Тя сподели, че вътрешния пазар е избавил зимния сезон и изрази вяра, че в идните дни има упования за още туристи в края на сезона. „ Натрупалият сняг обезпечава съвършени условия за каране на ски. Сезонът ще продължи до 11 април и ще обхване ваканцията на децата. Надяваме се през този интервал повече българи да се доверят и да изберат Банско. Тяхната поддръжка ни оказва помощ да преодолеем търпимо провокациите в резултат на коронавирус пандемията. “, акцентира Антова. Тя уточни, че общият спад на туристите е над 40% по отношение на предния сезон, а интернационалният поток е намалял с повече от 80%.
За летния сезон Милена Антова сподели, че всевъзможни прогнози сега могат да бъдат единствено пожелателни тъй като зависят от външни фактори като осъществяването на проекта за имунизация, процентът на преболедували, възможното въвеждане на нови ограничения и условия. „ Разчитам на нашите постоянни посетители, част от които са клубните членове на нашата фитнес верига „ Pulse FitnessSpa “. “, описа Антова и загатна, че летният сезон ще бъде напълно на last minute предложения и записвания освен у нас, само че и в Европа. Всичко ще бъде доста динамично и подчинено на международното ръководство на пандемията от ковид, добави още генералният управител на веригата хотели „ Гранд хотел Банско “ и „ Гранд хотел Свети Влас “.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР