В официално писмо до ДАНС ПП АБВ ще отправи питане

...
В официално писмо до ДАНС ПП АБВ ще отправи питане
Коментари Харесай

Председателят на АБВ ще попита ДАНС как Херо Мустафа е допусната в АЕЦ Козлодуй

В публично писмо до ДАНС Политическа партия АБВ ще насочи запитване на какво съображение американският дипломат Н. Пр. Херо Мустафа е посетила АЕЦ „ Козлодуй “ . Това заяви пред медиите ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков. Той изясни, че нуклеарната централа е стратегически обект, който е от голяма важност за националната сигурност на Република България и допускът до него е със специфичен режим.
Ето какво още сподели той.
 Борисов не го е боязън от дъжд, откакто го плашат с яйца, загрижи се за АЕЦ Козлодуй (ВИДЕО) Борисов не го е боязън от дъжд, откакто го плашат с яйца, загрижи се за АЕЦ Козлодуй (ВИДЕО)
" 100% диверсификация, по този начин както и газта (бел. ред. - верният жанр за думата е мъжки т.е. газ), с разнообразни технологии " - по този начин министър председател...
„ Посланик на Съветския съюз не е влизал там, където влезе тя. Какъв интерес демонстрира Херо Мустафа в АЕЦ „ Козлодуй “? И нея ще я изгоним ли, или да сме си наясно, че там ние всичко сме си дали авансово, тъй като АЕЦ „ Козлодуй “ е стратегически обект от националната сигурност. Там, с цел да влезе чужденец, без значение от какъв сан е, би трябвало да му бъдат издадени съответните разрешителни. Кой разреши влизането на чужденци, до какво са имали достъп, кой им е дал информацията? В писмото ще попитаме кои тъкмо браншове от са посетили, какви са били диалозите и какъв размер информация е възложен и авансово на направения разбор съотносимостта със стратегическия темперамент на обекта, тъй като в случай че не е изработен, като се изключи че би трябвало да изгоним госпожа Мустафа, би трябвало да вкараме в пандиза и управлението на АЕЦ „ Козлодуй “, заедно с министъра на енергетиката, тъй като там има режим на допуск “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР