В ОДМВР – Пловдив са набелязани и изпълняват комплекс от

...
В ОДМВР – Пловдив са набелязани и изпълняват комплекс от
Коментари Харесай

500 полицаи ще пазят Локо - Левски

В ОДМВР – Пловдив са набелязани и извършват комплекс от ограничения за защита на публичния ред, надзор и организация на придвижването в града по отношение на идната футболна среща на стадион „ Локомотив ” сред тимовете на ПФК „ Локомотив ” и ПФК „ Левски ”, която стартира в 17.45 ч. на 8 май.

Преди, по време и след мача полицейските чиновници ще наблюдават за недопускане на престъпления на територията на Пловдив. В цялостната организация за застраховане на сигурността и сигурността на придвижването ще вземат участие към 500 униформени – от структурните подразделения на регионалната дирекция, жандармерията и столичния бранш „ Специализирани полицейски сили ”. Екипите ще патрулират по улиците и в проблематичните зони, като при приемане на сигнал за противообществена демонстрация ще реагират неотложно.

Съгласно заповед на кмета на Община Пловдив в деня на футболната среща е неразрешена продажбата на алкохол на територията на спортната зона. За обезпечаване на сигурността на придвижването в региона е планувано краткотрайно и поетапно ограничаване на пътни транспортни средства, в това число и от всеобщия градски превоз, по ул. „ Димитър Ризов ” и ул. „ Проф. Цветан Лазаров ”, от кръстовището с бул. „ Освобождение ” до кръстовището с бул. „ Санкт Петербург ”.

Осигурен е полицейски акомпанимент за последователите на гостуващия тим след посрещането им на 133-ти км на автомагистрала „ Тракия ”, посока Бургас /тир паркинг/. В Пловдив маршрутът на напредване към стадиона ще се реализира по бул. „ Освобождение ” до входа откъм ул. „ Димитър Ризов ”, която ще бъде затворена и обособена като паркинг за техните коли.

Достъпът до трибуните на последователите на тима хазаин ще става през формалния вход откъм бул. „ Санкт Петербург ”, посока ул. „ Проф. Цветан Лазаров ”.

На построените контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване чиновниците на реда ще правят щателни инспекции на всички гости.

За да бъде избегнато скупчване, молим феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете от 15.45 ч.

Припомняме, че в спортната зона няма да бъдат допускани гости с наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни и малолетни ще влизат единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация. Ще бъдат връщани фенове във очевидно нетрезво положение или под влияние на опиати и техни аналози, както и носещи неразрешени предмети и движимости (огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително парфюми, чадъри и запалки).

При защитата на мача ще бъде употребявано видеонаблюдение и при осъществяване на нарушаване откритите от записите лица ще бъдат глобени според Закона за запазване на публичния ред при осъществяване на спортни мероприятия и Наказателния кодекс.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР