В ОД на МВР-Сливен е създадена организация за осигуряване на

...
В ОД на МВР-Сливен е създадена организация за осигуряване на
Коментари Харесай

Засилено полицейското присъствие в близост до заведения за студентския празник

В ОД на МВР-Сливен е основана организация за обезпечаване на добър публичен ред и пътна сигурност по време на студентския празник. В Районните ръководства са осъществени инспекции в хотели, къщи за посетители хижи, заведения за хранене и питейни заведения, където следва да се чества студентския празник на територията на региона.
Проведени са срещи и с шефове на компании, упражняващи охранителна активност, за контрола в заведенията и пропускателния режим.

Предприети са нужните ограничения за завишаване контрола на общоопасните средства, според Закона за оръжията, взривните субстанции пиротехническите произведения.

Предвижда се наоколо до заведения, в интервала от 08.12.2023 година до 10.12.2023 година (петък-неделя), да се ускори полицейското наличие. Планирани са профилирани полицейски интервенции, за недопускане на нарушавания на публичния ред, ръководство на коли, след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, ръководство на транспортни средства, без нужната дееспособност, механически неизправни коли и продажба на акцизни артикули без бандерол.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР