В община Вълчи дол 21 населени места са без електрозахранване

...
В община Вълчи дол 21 населени места са без електрозахранване
Коментари Харесай

Неучебен ден 21 населени места в община Вълчи дол

В община Вълчи дол 21 обитаеми места са без електрозахранване и има бедствено състояние утрешният ден ще е неучебен. 9 обитаеми места в община Аксаково са недостъпни - Радево, Ботево, Зорница, Засмяно и Любен Каравелово, Водица, Новаково.

В Генерал Кантарджиево може да се влезе по долния път. 13 села в общината - Игнатиево, Припек, Изворско, Крумово, Радево, Ботево, Зорница, Засмяно и Любен, Каравелово, Водица, Доброглед и Новаково и Янчова поляна са напълно без ток, а отчасти без ток са региони в град Аксаково.

Пред кметството в Игнатиево две паднали дървета са съборили електропровод високо напрежение. В Доброглед няма нито вода, нито ток. Има закъсали коли в права Куманово – Каменар. В Община Бяла едно село без ток и едно без вода.

В община Провадия всички села са без електрозахранване, ток има единствено в Бързица. В град Варна снеговалежът последователно стопира, ситуацията е комплицирана, само че не сериозна, следва решение на спешния щаб за дейностите до края на деня и за образователния развой на следващия ден.

Текст: Светлана Ганчева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР