В община Мездра наложиха забрани във връзка с обявяването на

...
В община Мездра наложиха забрани във връзка с обявяването на
Коментари Харесай

Вижте какви забрани наложиха в Мездра заради коронавируса

В община Мездра постановиха забрани по отношение на оповестяването на изключително състояние на територията на страната, за понижаване риска от разпространяване на COVID-19, оповестиха от локалната администрация.
Вижте какви са наложените ограничения:
1. Забранявам визитите на паркове, градски градини, спортни и детски площадки и уреди на открити и закрити публични места на територията на община Мездра.
2. Забранявам на лица до 60-годишна възраст да посещават питателните магазини и аптеките на територията на община Мездра във времето от 8.30 до 10.30 часа всеки ден.
3. Забранявам потреблението на място в обектите за бързо хранене и в питателните магазини на територията на бензиностанции в община Мездра.
На началника на районно управление (на МВР) - Мездра при ОД Министерство на вътрешните работи - Враца ще дава отговор за спазването на публичния ред на територията на общината, както и за осъществяването на заповедта. На нарушителите ще бъдат съставяни актове за определяне на административно нарушаване или насилствени административни ограничения, както и всевъзможни други дейности и ограничения, в сходство с настоящото законодателство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР