В област Монтана е днешната специализирана акция на над 25

...
В област Монтана е днешната специализирана акция на над 25
Коментари Харесай

Над 25 полицая в спецакция срещу битовата престъпност в област Монтана

В област Монтана е днешната профилирана акция на над 25 служителя на реда против битовата престъпност. Тя е под управлението на основния прокурор Иван Гешев, заяви БНР.

Към момента няма задържани , заяви Нина Борисова, областен прокурор в Монтана.

От рано сутринта полицията огради и влезе в ромската махала в село Габровница . Проверени са още селата Доктор Йосифово и Войници, квартал " Кошарник " в Монтана.

Според Гешев, инспекциите имали огромен резултат, с цел да бъдат по-спокойни жителите на дребните села. " По-ценното е да не се случват, да се вземе предварителна защита. В тези села живеят огромен % възрастни хора, знаете , задачата е тези хора да са спокойни за себе си, да са спокойни за собствеността си, за животните си ", сподели Главният прокурор.

За последния месец се следи фрапантно понижение на битовата престъпност в района, регистрира шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, старши комисар Пламен Томов.

" Началник секторите всекидневно поддържат връзка с кметовете на селата. Нямаме недоволства ", сподели Томов. Акцията на полицията и прокуратурата продължава до края на деня.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР