В Ню Йорк един от най-разкошните пентхауси е разположен на

...
В Ню Йорк един от най-разкошните пентхауси е разположен на
Коментари Харесай

Нюйоркчани си мечтаят да живеят в този пентхаус, а той се намира на доста необичайно място

В Ню Йорк един от най-разкошните пентхауси е ситуиран на много извънредно място – часовникова кула. Това са най-скъпите жилища в Бруклин, а в тази ситуация пред вас е неповторимо жилище.

Четирите му стени са украсени с големи часовници, а от прозорците се открива прелестна панорама към Манхатън и Бруклинския мост.

От началото на 20 в. постройката с часовникова кула е изпълнявала разнообразни функционалности – от складово помощение до художествено студио и работилница. В края на предишното епохи се трансформира в първокласен жилищен комплекс.

Пентхаусът е най-скъпият апартамент в Бруклин. Той се състои от 3-етажни жилища на стойност 18 млн. $.



На първия етаж се намира голяма стая-студио, която сплотява всекидневна и кухня със трапезария. Интериорът е завършен в светли цветове. Във всекидневната има няколко зони за отмора с дивани.

Истинският „ елмаз “ в помещението са големите панорамни прозорци-часовници, които са вградени във външните стени. Гледката, която се открива отсам, настина коства милиони.





Бялата кухненска гарнитура предлага задоволително място за предпазване на всевъзможни движимости. Има също по този начин огромен работен плот – да готвите тук е наслаждение.



Зоната за хранене се намира тъкмо до прозорците. Така може да се наслаждавате на вкусни ястия и невероятни гледки. Вижда се Манхатънският мост.



Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР