В някои кръгове прошката се счита за слабост. Всъщност обаче

...
В някои кръгове прошката се счита за слабост. Всъщност обаче
Коментари Харесай

Петте зодии, които никога не прощават. При тях втори шанс няма

В някои кръгове прошката се смята за уязвимост. Всъщност обаче това умеене е знак за огромна мощ и огромна зрялост. Малко са хората, които могат да простят на някой различен и да изхвърлят негодуванието от сърцата си. Тези пет зодии сигурно не са включени в тази група.

Петте зодии, които в никакъв случай не простят

Те в никакъв случай не не помнят какво им е направено. Забравете прошката и втория късмет. Ако ги нараниш, всичко е свършено. Връзката ви в никакъв случай няма да бъде същата като преди. Трябва да очаквате доста изстудяване на връзките или даже раздробяване на всички контакти.

Овен

Те имат доста високо мнение за себе си и са извънредно чувствителни. Би било доста мъчно да простя, даже и да желаят. А те нормално не желаят. Хората, които ги нараняват, се третират като врагове. И колкото и положително да са претърпели от тях преди. Няма значение. Една засегнатост анулира всичко. Овните обичат да се любуват на своя яд и страдание. Дълго си спомнят нанесената им щета. Те го претърпяват още веднъж и още веднъж и не желаят да го не помнят. Те избират да култивират завист.

Телец

Телците не простят по принцип. Те имат вяра, че би трябвало да понесат следствията от своите дейности. Те имат строги правила и постоянно се придържат към тях. Те няма да създадат изключение за никого. Хората от тази зодия са доста спокойни, сдържани и другарски настроени, тъй че реакцията им може да бъде изненада за мнозина. Е, не на вятъра Телецът има рога и от време на време би трябвало да ги демонстрира. Ако го нараниш, към този момент не може да се поправи. Такъв удар окончателно унищожава връзката и радикално трансформира отношението на Телеца към вас.

Рак

Те са свръхчувствителни и елементарно се нараняват, даже инцидентно. Всякакви недоразумения са доста сложни и извънредно мъчителни за тях. Когато някой ги нарани, те се затварят в себе си. Тогава заобикалят контакт. Зодия Рак не желаят да изясняват нищо или да одобряват опрощение. Това е краят за тях. Лошите мемоари живеят в тях дълго време. И когато избледнеят малко, към момента има мощен боязън да не се наранят още веднъж. Затова се опасяват да простят и да се доверят още веднъж. Те избират да стоят на безвредно разстояние и да не рискуват още веднъж да страдат. Всеки опит за поправяне на такава връзка се проваля.

Дева

Подобно на Телците, те считат, че някой, който ги е наранил, не заслужава да му се има вяра още веднъж. В живота Девите се управляват от разсъдъка и това ги подтиква да се поучат от грешките си. Така че не ги повтарят. Хората от тази зодия са доста обикновени и проведени. Те имат малко място за усеща в живота си. Те просто измъкват от живота си индивида, който към този момент не желаят. Без яд или страдание.

Скорпион

Те са извънредно чувствителни и могат да създадат доста за околните си и да се откажат от доста неща. Ако някой го подценява, злоупотребява с него, употребява го или не демонстрира признателност, Скорпионът полудява. За него има доста къс път от любовта до омразата. Той в никакъв случай не прости неточност. Освен това той ще направи всичко належащо, с цел да накара виновният да понесе следствията от дейностите си и да пострада колкото е допустимо повече. Няма благосклонност.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР