В новия парламент партиите ще имат едно на ум, че

...
В новия парламент партиите ще имат едно на ум, че
Коментари Харесай

Михаил Неделчев: Ще има диалог в 47-ото НС, ще се преминат някои червени линии

" В новия парламент партиите ще имат едно на разум, че ще бъдат упрекнати, в случай че не сформират държавно управление, това ще бъде подтик за търсене на разговор. Може би ще се преминат някои червени линии ". Този коментар направи пред БНР проф. Михаил Неделчев, народен представител в VII Велико национално заседание и в 36-ия парламент, книжовен критик и държавник.
Според него " Продължаваме промяната " ще играе основна роля за сформиране на държавно управление:

" Самата поява на групировката трансформира целия пейзаж с безапелационното заявление, че ще се търси разговор, че тя застава в центъра и търси сътрудници и вляво, и вдясно, в това число и с така наречен партии на статуквото.... Убеден съм, че този път ще има формирано държавно управление ".

Проф. Неделчев беше безапелационен, че " Демократична България " би трябвало да издигне собствен претендент за президент, тъй като другояче ще излезе, " че и тя се включва в хора на словославяне на президента Румен Радев ":
" Неиздигането на лична президентска кандидатура ще значи, че Демократична България се причислява тихомълком към подкрепящите Радев, което автоматизирано ще демотивира хора, безапелационни последователи на Демократична България, да отидат да гласоподават ".
По думите на проф. Неделчев Има Такъв Народ се е провалила и уточни, че не чака от тях нищо ново.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР