В новите епизоди на Мен не ме мислете“ този четвъртък

...
В новите епизоди на Мен не ме мислете“ този четвъртък
Коментари Харесай

Арестуват Руши Видинлиев

В новите епизоди на „ Мен не ме мислете “ този четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV настъпват фрапантни промени. Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Видинлиев) се реалокират в дома на Ева (Любомира Башева), а Джон (Алек Алексиев) и Христо (Иван Юруков) заживяват в жилището на Яна с Дора (Мина Каукова) и гледат децата. Оказва се обаче, че по-скоро децата гледат бащите си, в сравнение с противоположното.

Яна продължава да се тормози да не би Любо (Георги Кацарски) да е шарлатанин, а Мартин я убеждава да не споделя с Дора, с цел да не я разстрои. Загрижената сестра стартира да търси информация за Любо, само че не открива редактор с такова име.

Междувременно Христо приготвя Джон за среща със Зара (Рада Кайрякова). В резултат от упътванията на Христо Джон се докарва съвсем като артист от филми за възрастни. Англичанинът, от своя страна, схваща, че Зара е съдбовна жена и предходните ѝ мъже са починали при странни условия. Дали обаче това ще го спре да задълбочат връзките си?



Яна се среща с Любо под подправена идентичност, споделя му фиктивен юридически проблем и чака неговата реакция. Дали той ще успее да ѝ даде способен съвет и какво ще предприеме, откакто разобличи сестрата на Дора – феновете ще схванат тази и на следващия ден вечер от 20:00 ч. единствено по bTV.

Вследствие на физически конфликт с Мартин, Любо е признат в реанимация в безсъзнание, а годеникът на Яна е задържан. Яна засича Лора пред болничното заведение ѝ и демонстрира фотография на Любо. Оказва се, че Лора познава този човек, само че под друго име. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР