В новите епизода на Лъжите в нас“ тази седмица героите

...
В новите епизода на Лъжите в нас“ тази седмица героите
Коментари Харесай

Сава и Здравко се срещат очи в очи в „Лъжите в нас“

В новите епизода на „ Лъжите в нас “ тази седмица героите ще се изправят пред поредност трагични срещи, изречени неистини и скрити истини . Минали събития ще слагат основните настоящи лица пред разобличаване на дълго защитавани секрети, а сегашното ще ги подтикне към взимане на непредвидени и значими решения от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA

След разкритието на Ирина за майката и брата на Сава , той взема решение да вземе нещата в свои ръце. Без прелиминарен проект за деяние, Сава се насочва към къщата на Димитрина, където по-късно среща и своя брат. Разговорът сред двамата ще изненада феновете, а задачата на Сава ще се окаже единствено една. В зараждащите се връзки сред таман срещналите се братя непряко ще се намеси и прокуратурата. Дали Сава ще успее да убеди и Здравко, че това, което предлага, ще бъде в изгода и за двамата? Каква ще бъде ролята на висшия правосъден орган в тази ситуация?

Събитията сред Явор и Цвети кара Бояна да остане в София и да не се връща в Арадиново, макар диалозите с Ирина. След тежкия удар, журналистката е обезверена и объркана, само че ориста е решена да ѝ покаже, че любовта би трябвало да е водеща. Жоро идва изненадващо в София и е подготвен да потвърди на Бояна, че ще се бори за връзката им. Ще признае ли Бояна всичко пред него и ще попречи ли това на желанията му?

Как Сава ще понесе цялата история? От кого ще получи по-голяма поддръжка – Рая или Ирина ? Ще се опита ли Димитрина да се сближи с него и ще му опише ли за предишното си? Как ще реагира Шейтанов откакто разбере за брата на Сава? Защо той ще получи оферта за договаряния и общ бизнес от Никола Дъбов? - разберете в новите епизоди на „ Лъжите в нас “ тази седмица от понеделник до петък в 20:00 по NOVA.

Още вести ще откриете на, и на сериала. Всички епизоди на „ Лъжите в нас “ може да гледате в и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР