В новата си книга “Gilded Youth: An Intimate History of

...
В новата си книга “Gilded Youth: An Intimate History of
Коментари Харесай

Вечната вражда с Кейт: Меган Маркъл мразела да бъде второразрядна принцеса!

В новата си книга “Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family ” създателят Том Куин написа, че Меган Маркъл е била “силно разочарована “ от кралското семейство по време на работата си за него.

При подготвянето на книгата Куин разговарял със чиновник на двореца Кенсингтън, който явно си спомнял добре Меган. Той споделил на създателя, че Меган е “много блага, усмихната и супер положителен човек “, който “винаги е чувствал, че управлява личната си орис “. Това съгласно служителя било по този начин, до момента в който не се омъжила за принц Хари през май 2018 година След това тя си дала сметка, че не може да повлияе на институцията, от която към този момент била част.

 

Meghan Markle never liked Kate Middleton. We wonder why?
— EDARDNA387 (@RJ_2_SF)

“Тя беше заслепена от международната популярност, която ѝ би донесло това да бъде принцеса, само че беше шокирана от протокола на Двореца и от обстоятелството, че тя не беше и в никакъв случай не можеше да бъде първа в класацията “, сподели източникът.

По отношение на съревнование сред Меган и Кейт Мидълтън, служителят сподели: „ Меган мразеше това, че трябваше да бъде второразредна принцеса – втора след Катрин Мидълтън, имам поради. Тя мислеше, че ще живее в замъка Уиндзор и просто не можеше да повярва, когато тя и Хари получиха Nottingham Cottage на територията на двореца Кенсингтън. ”



Меган “бързо осъзна, че е третирана от кралската институция и от аристократичните съветници по леко благосклонен метод, тъй като няма кралска кръв “, сподели вътрешният човек.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР