В никакъв случай не е страшно да се гласува, независимо

...
В никакъв случай не е страшно да се гласува, независимо
Коментари Харесай

Гълъб Донев с първи думи за бомбените заплахи, зове да се гласува

В никакъв случай не е ужасно да се гласоподава, без значение с какво ви плашат - с машините, с бомбените закани по имейл. Това сподели служебният министър председател Гълъб Донев при започване на днешното постоянно съвещание на Министерския съвет.

" Страшно ще е да пропуснем опцията да допуснем почтени хора, които да ни съставляват, тъй като предстоят да се вземат значими управнически решения, които не могат повече да се отсрочват във времето. Разбирам хората, които се усещат обезверени, те най-вероятно ще бъдат стимулирани в избора си от отрицателни страсти, само че добре знаем, че когато господства резултатът на страстите нормално се стига до недостатък на избора ", сподели той.
-->
По думите му по тази причина е нужно да вземе връх разсъдъкът. " По-добре е пет пъти да обмислим преди да избираме, вместо пет пъти да избираме без резултат ", безапелационен е министър председателят.

Промени в няколко закона следва да разиска и гласоподава служебното държавно управление на днешното си постоянно съвещание.

Очаква се кабинетът да утвърди още Национална тактика за цифрова промяна в строителния бранш 2030 година, както и пътна карта за нейното осъществяване.

Министерският съвет ще прегледа план на решение за установяване на шеф и различен шеф за България в Съвета на шефовете на Европейската капиталова банка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР