В неприятна ситуация изпадна млада жена, която пътувала със самолет.Тя

...
В неприятна ситуация изпадна млада жена, която пътувала със самолет.Тя
Коментари Харесай

За да се предпази: Момиче изкупи всички ядки в самолет СНИМКИ

В неприятна обстановка изпадна млада жена, която пътувала със аероплан.Тя има тежка алергия към ядки и разказма, че е била принудена да похарчи три пъти повече от цената на полета си, с цел да изкупи всички ядки на борда, откакто стюардесите отказали да забранят лакомствата.

27-годишната дизайнерка Лия Уилиямс страда от алергия към ядки през целия си живот. Тя помолила личния състав от полета си сред от Дюселдорф и Лондон да заяви на пасажерите за нейната алергия и да ги помоли да не купуват или хапват фъстъци.

Но тя твърди, че личният състав на бюджетния транспортьор е отказал да направи това, което съгласно нея не ѝ оставило различен избор, с изключение на да изкупи всичките 48 пакета на борда и да помоли личния състав да ги прибере.

„ Стюардите ме погледнаха безразлично, като че ли бях луда, и споделиха: „ Но има доста, ще би трябвало да ги преброим всички “, споделя тя пред Mirror. „ Казах: „ Моля, пребройте ги и аз ще платя за всички, защото не ме оставихте без избор “, добави тя.

27-годишната жена  е похарчила близо £150 за ядките, които костват £3 всяка, което е три пъти повече от цената на нейния 80-минутен полет.

Сега Уилямс търси възобновяване на парите си, като твърди, че не е трябвало да се натоварва с сходен разход.

„ Eurowings би трябвало да се срамят от това по какъв начин се оправиха с тази обстановка и от метода, по който ме накараха да се усещам “, възмущява се тя.

„ Не можем да подсигуряваме, че храната ни е без ядки. Ние сервираме ядки на всичките си полети, или като съставна част за хранене, или като гарнитура към питиета. Други пасажери също могат да носят на борда храна, която съдържа ядки, а следи от останки от ядки могат да бъдат предадени на други повърхности на самолета, както и посредством климатичната система. Ако имате алергия към ядки, предлагаме да обсъдите проектите си за пътешестване с вашия доктор, преди да летите ", написа на уеб страницата на самолетната компания.

 „ Нашият медицински подготвен кабинен екипаж постоянно има достъп до медикаменти, с цел да обезпечи незабавна помощ при положение на алергичен потрес “, разяснява и представител на компанията, представен от " Дейли Мейл ". Впоследствие обаче от превозвача сервират извиненията си.

„ Много съжаляваме, че полетът с нас не мина толкоз безпрепятствено, както беше планувано, и съжаляваме за неудобството, което е породено на Лия Уилямс.  Лия ​​Уилямс не е била принудена да купи всички опаковки фъстъци на борда – в противен случай, препоръчано ѝ е различно решение, като осведоми всички пасажери към нея за алергията на Лия. Първоначално тя се съгласи, само че по-късно реши да купи всички пакети ", разяснява представителят Анке Карола Уолтър пред LADbible.

Той твърди, че самолетната компания не е в положение да отстрани всички евентуални алергени от своите полети

Лия не е единствената, която се сблъсква с компликации с храната по време на полети. Жена, която страда от тежка форма на целиакия, беше оставена в сълзи, откакто й беше сервиран неверен тип кроасан от личния състав по време на полета й от Дубай до Лос Анджелис.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР