В неделя Ювентус може да си осигури предсрочно титлата в

...
В неделя Ювентус може да си осигури предсрочно титлата в
Коментари Харесай

Григор Димитров се завръща в ефира на MAX Sport с два мача през уикенда

В неделя Ювентус може да си обезпечи предварително купата в Серия А

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се завръща на корта и ще взе участие във второто издание на демонстративния шампионат Ultimate Tennis Showdown. Надпреварата се организира в академията на треньора Патрик Муртоглу във Франция и е любопитна с много ексцентричния си за класическите правила формат.

Турнирът е с дълготрайност от две седмици, като играчите са разпределени в две групи от по четирима. Тази събота и неделя ще се изиграят първите дуели, като Григор Димитров ще се изправи на 25 юли от 21:30 часа против Ришар Гаске, а на идващия ден, още веднъж от 21:30 ч., излиза против испанския деец Фелисиано Лопес. И двата дуела ще се излъчат директно в ефира на MAX Sport 2. Ако запише победи против Гаске и Лопес, Григор ще има опция да се бори и за трофея на Ultimate Tennis Showdown 2 на 1 и 2 август.

Второто издание на шампионата Ultimate Tennis Showdown за този месец още веднъж ще предизвика феновете на класическия тенис с необичайния си формат за осъществяване на мачове. Всеки дуел е разграничен на четири четвъртини с дълготрайност от по 10 минути всяка. Победител във всяка от тези елементи става тенисистът, отбелязал повече точки, а победител в мача – играчът със извоювани повече четвъртини. Ако се доближи до тъждество 2:2 елементи, се играе решителна пета, която се взема на правилото на „ неочакваната гибел “ – първият тенисист, записал две следващи точки, е победител.

За Димитров това ще бъде първо присъединяване на шампионат, откакто разгласи, че е оздравял от ковид, с който се инфектира след присъединяване си на двата демонстративни шампионата от веригата „ Адрия Къп “ в Белград и Задар.

Другият акцент в програмата на спортните канали MAX Sport ще е развръзката в битката за купата в Серия А. След като в четвъртък вечер Ювентус загуби от Удинезе, „ бианконерите “ пропуснаха шанса да си обезпечат предварително деветата поредна купа. Това обаче може да се случи още тази неделя от 22:45 часа, когато Кристиано Роналдо и компания одобряват отбора на Сампдория. Потенциалният шампионски дуел на Юве ще се излъчи директно по MAX Sport 3.

Мачовете на два от отборите, борещи се за второто място – Интер и Лацио, също ще се излъчат директно по спортните канали на А1. „ Нерадзурите “ гостуват в събота от 20:30 часа на Дженоа (MAX Sport 3), до момента в който в неделя „ римските орли “ се изправят против Верона от 20:30 часа, а дуелът ще се излъчи по MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР