В неделя вечерта автомобил неволно се удари в джип на

...
В неделя вечерта автомобил неволно се удари в джип на
Коментари Харесай

Автомобил неволно се удари в кортежа на Джо Байдън

В неделя вечерта автомобил несъзнателно се удари в джип на кортежа на президента Джо Байдън, като нанесе вреди и на двете транспортни средства и наподобява стресна президента, до момента в който той напускаше предизборния си щаб в Уилмингтън, щата Делауеър, заяви Би Би Си.

Тайните служби на Съединени американски щати потвърдиха, че автомобил от кортежа е бил ударен от различен автомобил, до момента в който Байдън се качвал в колата си. Не е имало " никакъв предпазен интерес, обвързван с това събитие ", съобщи представителят на Сикрет сървис Стив Копек в изказване за CNN, което значи, че злополуката не е била умишлена. В Уилмингтън е валял мощен дъжд.

" Днес, почти в 20:09 ч., автомобил на Сикрет сървис, който охранява маршрута на кортежа на президента, е бил ударен от различен автомобил в Уилмингтън, щата Диего. Нямаше предпазен интерес, обвързван с това събитие, и кортежът на президента отпътува без произшествия ", съобщи Копек, като насочи спомагателни въпроси към полицейското ръководство в Уилмингтън.

Сблъсъкът провокира мощен тропот на улицата и Байдън се огледал, с цел да види паниката. Тайните служби на Съединени американски щати обкръжили сребристия седан, предизвикал злополуката, като споделили на мъжа водач да вдигне ръце, съгласно репортерите на " Пул ", пътуващи с Байдън.

Удареният джип не е бил на президента. Служителите на Сикрет сървис придружиха президента до автомобила му, където първата дама Джил Байдън към този момент беше вътре.

Семейство Байдън бяха посетили предизборния щаб на президента за 2024 година и поздравиха чиновниците по време на празничен благополучен час. Това беше първото посещаване на президента, откогато чиновниците започнаха да работят в офиса в Уилмингтън през лятото.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР