В неделя вечер бе "голямата нощ" за актьора Том Ханкс,

...
В неделя вечер бе "голямата нощ" за актьора Том Ханкс,
Коментари Харесай

Синът на Том Ханкс орезили цялото си семейство на "Златен глобус", проговори като чернокож ВИДЕО

В неделя вечер бе "голямата нощ " за артиста Том Ханкс, само че неговият наследник Чет бе тези, които подлуди интернет, откакто показа видео, в което той се вълнува поради татко си, само че с карибски акцент.

29-годишният, който е някогашен рапър с псевдонима Чет Мъглата, се причисли към родителите си на церемонията по връчването на премиите "Златен глобус " в неделя вечерта, в границите на която Том получи премията за повсеместен принос.
Чет се включи "на живо " в Инстаграм от аления килим, като говореше на нещо, наподобяващо на ямайския акцент патуа, основан на британския език на креолите със западноафриканско въздействие.


'BIG UP FIMI WHOL FAMILY SOON COM AT DI AWARDS NA SEEN,' написа Чед като заглавие на клипа. (Големо отлично за цело семейство на премиите - бел. ред.)

Майка му - актрисата с български корени Рита Уилсън, разяснява видеото, казвайки, че "това е най-голямата хумореска за вечерта ", само че не всички се съгласиха с нея.

Като реакция бе оповестено и изражението на Том, което той направи в отговор на закачките на водещия на церемонията. Както е известно водещият Рики Джървейс изобщо не остана задължен на звездите по време на събитието.


Странният клип бързо стана хитов в мрежата, а потребителите в обществените мрежи бяха мощно озадачени от видяното.

"Защо синът на Том Ханкс Чех Ханкс приказва патуа? ", пита един от тях. Друг пък му дава отговор: "Мисля, че е отговорен (рапърът) Дрейк ".

"Това е доста притеснителни ", написа трети.

Друг отбелязва: "Той опозорява цялото си семейство, за жалост той е добре изглеждащ млад мъж ".



"Понякога ябълката пада надалеч от дървото и се търкаля надолу по хълма в урвата ", писа различен консуматор.

"Значи въпреки всичко има едно нещо, което Том Ханкс не направил нещо както би трябвало ", приглася му сътрудник.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР