В неделя си осигурете достатъчно време за почивка още повече,

...
В неделя си осигурете достатъчно време за почивка още повече,
Коментари Харесай

Напрежение в отношенията очаква една зодия, забележителен де...

В неделя си осигурете задоволително време за отмора още повече, че мнозина от вас се усещат в действителност изтощени, с незадоволително сила или " изцедени " от напрежението през последните седмици. Днес може да вземете някакво значимо решение обвързвано с деяние или смяна, която ще би трябвало да се осъществя до края на годината.

Мнозина ще имат забавно прекарване обвързвано с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Овен

Утре интуицията Ви е изключително изострена, използвайте я по предопределение. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате съществени проблеми е належащо да бъдете внимателни. Ще получите хвалба, последвана от парично подучване. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я трансферирате на сътрудниците си. Ярки любовни достижения. Бъдете ведри и виновни към себе си.

Телец

Неделя ще внесе известно неспокойствие измежду Телците. Здравето Ви е чудесно и скоро надали ще Ви основава проблеми. Направете нещо особено за фамилията си, покажете им, че държите на тях. Обърнете по-голямо внимание на индивида до себе си. Моментът е подобаващ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Намерете също време да се позанимавате с заниманието си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. Прибързаността Ви ще докара до неуспехи при договаряния, свързани с пари. Утре просто е подобен ден.

Близнаци

Неделя е спокоен ден, привлекателен и материално сполучлив за Близнаците. неделя посветете на пълноценна отмора и на грижи за здравето – спазвайте верен режим, създайте си потребни привички. За представителите на Близнаци се обрисуват мощни кахъри заради пропуснат късмет за парични облаги или поради разминаването с опция да друга реализация от материално естество. В неделя може да отделите време на дома си и на хората в него. Любовна случка ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за паниките си. Утре евентуално ще свършите много работа, която сте отлагали в последните дни. Бъдете сдържани при диалози с непознати.

Рак

Голяма част от Вас на следващия ден ще бъдат в непрестанно придвижване. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Скъпо струваща движимост може да Ви остави без пари. Изобщо покупко-продажбите няма да са изключително преференциални. Утрешният ден ще е превъзходен за Вас и за Вашите близки. Утрешният ден ще е подобаващ за далечни пътувания, за работа или връзки с хора в чужбина. Съчетавайте професионалните си задължения с персоналните, съвместявайте потребното с приятното, само че не подценявайте здравето си. Утрешният ден ще е обвързван с превръщане на галактическата сила.

Лъв

В отлично положение на духа са множеството от Лъвовете през утрешния ден. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате интензивно. Утрешният ден е подобаващ за спорт и за рутинна работа. Трудно е да се каже какви тъкмо въпроси ще излязат нескрито, тъй като те зависят от вашето персонално отношение към парите, от това защо и по какъв начин ги употребявате. Голяма част от вниманието Ви е отдадено на фамилията и децата. В интимния живот страстите са смесени. Гледайте на грешките си, като на опция да се усъвършенствате и да продължите напред.

Дева

Утрешният ден ще е мощно деен. В фамилията се постанова да вършиме взаимни отстъпки, с цел да останат всички удовлетворени. Утрешният ден ще е печеливш. Малко повече усмивки и възприятието за комизъм биха свършили добра работа за възстановяване на положението ви. Наблегнете на почивката, на разходките измежду природата и на грижите за здравето си. В връзките си с колегата давайте повече от себе си и ще се радвате на реципрочност. Ако отлагате сложните занимания те няма да станат по-лесни.

Везни

Утрешният ден ще дава обещание да бъде просто незабравим. През неделя внимавайте да не зародят неразбирателства и да попаднете в конфликтни обстановки в връзките с индивида до себе си. Утрешният ден не е удобен за работа с финанси и за бизнес, изключително внимавайте, в случай че би трябвало да поемете риск. Грижете се добре за здравето си, почивайте си задоволително и проявявайте сдържаност. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой другар, поради недомислие. И Везните разполагат с чудесни благоприятни условия за хубави настоятелен достижения, за парични облаги и сполучлива реализация на персоналните планове само че единствено при изискване, че работят независимо по задачите си. Утре е време да си дадете отмора и да се порадвате на живота.

Скорпион

Неделя може да се дефинира като удобен и прекрасен ден, само че с цел да бъде в действителност плодотворен, персоналната Ви интензивност при реализиране на задачите следва да е преобладаваща. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Утрешният ден ще е предопределен за срещи и контакти. След обед бъдете по-сериозни и виновни, ще се наложи да работите с пари. Прекрасен ден, който да посветите на фамилията си и на обичаните си занимания. Някои ще слагат началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развиване, интензивна емоционалност и сърдечна цялост. Утре не е належащо да се случва нещо значимо.

Стрелец

Утре използвайте първата част на деня за обмисляне и за дотъкмяване на остарели задания. Оставете член от фамилията си самичък да се оправи с нещо, което мощно го вълнува. Утре използвайте персоналните си умения и гении, с цел да се подсигурите финансово. Любовните прекарвания ще са мотив за страст. Утрешният ден ще също е подобаващ за учене, за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате интензивно. Утре свършете значимото и неотложното до обяд.

Козирог

Добри вести, свързани с по-младите членове на фамилията ще зарадват всички. Вашата полова страст и засилена емоционалност може да прерасне в спор с обичания човек, подобаващи са нови задължения и настоятелен връзки. Утрешният ден е с по-напрегната планетна настройка – ето по тази причина е уместно да се занимавате с действия, които Ви зареждат и релаксират. Всичко протичащо се в живота Ви на този стадий е като скрито сбъднато предпочитание, спомагателна опция за облага или някаква много изкушаваща паралелна възможност- за приходи, парични приходи по един непредвиден метод и/или в резултат на скрита настойчивост, в това число и от лица отвън близкото Ви обграждане или пък трендовете са за нова обич, само че не очевидна по разнообразни мотиви. Служебните задължения няма да Ви основават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в период. Бъдете бдителни и не взимайте недомислени решения.

Водолей

Неделя – допустимо е да предизвика остри реакции и спорове в партньорските Ви връзки и с хората в дома ви. Ще намерите успокоение и сигурност в любовта, само че хората, с които поддържате връзка по ежедневни, битови въпроси много мощно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Утре е ден за почистване, за осъществяване на промени, също и да положите грижи за здравето си. В свободното време ще имате опцията да се насладите на обичаните си занимания. Няма да се интересувате от нищо друго с изключение на от парите. Добре е да помислите с какво би трябвало да се подсигурите преди да започнете с дейната работа. Утре Водолеите са душевен устойчиви, което ги прави прекомерно постоянни.

Риби

В неделя е допустимо да попаднете в конфликтни обстановки. Хармонични връзки с обичания човек и фамилията ви. Това се отнася до реализирането на деловите задания, паричните облаги и задачите, свързани с публични среди, авторитетни персони и административни инстанции. Неделя се оказва под напрежение ден в прочут смисъл за много от Рибите, а аргументите се свеждат до прочувствена импулсивност, предразполагаща към любовни стремежи. Възможно е утрешния ден да е изопнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни обстановки на работното си място. Ще се наложи да отделите доста повече време за близките, в сравнение с за личната си работа. В умозаключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР